Om Fysiurgisk Hesteterapeut & Kranio Sakral Terapeut

Pernille Gram Bentsen

Jeg er uddannet og certificeret Fysiurgisk Hesteterapeut samt certificeret Kranio Sakral Terapeut til heste. Jeg kan ikke stille diagnoser. Men jeg kan afspænde og øge hestens bevægelighed.

"Jeg gør heste glade"

Sådan har jeg beskrevet mit arbejde til min dengang 5-årige nevø.

Det er min mission og drivkraft at bidrage til hestes trivsel, velvære og holdbarhed; at gøre heste – og deres ejere – glade. Deraf firmanavnet “horsehappiness.dk”.

Jeg sætter stor pris på de langvarige, kontinuerlige samarbejder, hvor jeg lærer din hest og dig godt at kende. Jeg samarbejder også meget gerne med dyrlæger, tandlæger, kiropraktorer og andre faggrupper, fx. i forbindelse med genoptræning, eller hvis noget i hestens krop bare bliver ved med at være problematisk.

– Pernille Gram Bentsen

hesteterapeut i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Min baggrund i øvrigt

Jeg har deltaget i hele uddannelsen til Hestetræningskonsulent, ligeledes hos Center for Dyreterapi. En uddannelse, der tager 1½ år og især har fokus på hestes adfærd, indlæringspsykologi samt arbejdet med hesten fra jorden med fokus på hensigtsmæssig bevægelse og at forholde sig både til den fysiske og den mentale hest. En rigtig god baggrund for også at kunne give input til forskellige former for træning.

Udenfor hesteverdenen har jeg en baggrund fra det private erhvervsliv, hvor jeg i 20+ år globalt har arbejdet med HR/Human Resources, mange af årene som leder og/eller projektleder og med særligt fokus på udvikling af organisationer, teams og talenter.

Hesteterapi til hest hos Nyt Hesteliv

Sponsor hos
Nyt Hesteliv

Nyt Hesteliv

Jeg har siden 2022 været sponsor hos Nyt Hesteliv. Mit sponsorat består i, at jeg ca. hveranden måned donerer min tid og mine kompetencer i et par dage, hvor jeg besøger Nyt Hesteliv i Morud på Fyn og giver Fysiurgisk Hesteterapi til udvalgte heste.

Godkendt Hesteterapeut

Jeg er medlem af foreningen Godkendte Hesteterapeuter i Danmark.

Jeg bruger betegnelserne ”Fysiurgisk hesteterapi” og ”Afbalancering” for mit arbejde med heste. Jeg kalder det således ikke ”behandling”, for i henhold til dyrlægeloven er det kun dyrlæger, der kan behandle, og det gør de på baggrund af en diagnose. Jeg kan ikke stille diagnoser, men jeg kan afspænde og øge hestens bevægelighed.

Hesteterapi

Fysiurgisk Hesteterapeut & Kranio Sakral Terapeut til heste

Jeg er uddannet og certificeret Fysiurgisk Hesteterapeut fra Center for Dyreterapi.

Uddannelsen tager 1½ år, og Center for Dyreterapi er det eneste uddannelsessted i Danmark, som er internationalt godkendt af International Equine Body Worker Association (IEBWA) og International Institute for Complementary Therapists (IICT). Det er din garanti for høj faglighed, kvalitet, etik, og at teknikker og tilgange er videnskabeligt baserede.

Jeg er desuden certificeret Kranio Sakral Terapeut til heste, ligeledes fra Center for Dyreterapi.

Hesteterapi i Nordsjælland og Storkøbenhavn
Hesteterapi i Nordsjælland og Storkøbenhavn
Pony får terapi