Genoptræning af heste i Nordsjælland

Genoptræning & træning for hånd

Udførelse af jordarbejde, bomtræning, propriotræning samt udstrækning, som led i genoptræning af din hest eller for at styrke basisfundamentet for ridning.

Træning fra jorden af bl.a. balance, smidighed, styrke, koordination og signaler

Få hjælp til at skabe det sunde basisfundament for ridning, eksempelvis efter en periode med stilstand og/eller i forbindelse med genoptræningsplan efter en skade (Det sidste efter aftale med dyrlæge). 

Måske din hest i en periode har brug for mere og/eller anderledes opmærksomhed, end du selv har tid, lyst og/eller kompetencer til at give den. Måske synes du fx, at det er kedeligt og evt. også svært at lave jordarbejde og bomarbejde. Måske vil du helst kunne fokusere udelukkende på ridningen.

Hvis der hos din hest er behov for fx at arbejde på styrke, smidighed eller symmetri i en bestemt kropsdel, er det tit relevant at arbejde med det fra flere vinkler; på staldgangen, for hånd, i longe og under rytter. Der kan jeg gå ind og supplere og bidrage til træningen.

Forud for et forløb vil jeg typisk selv gennemgå hesten og give hesten som minimum én gang fysiurgisk hesteterapi. Dette for ved selvsyn og ved egne hænder at få indblik i eventuelle udfordringer i hestens bevægeapparat og danne mig et overblik over, hvor det giver bedst mening at starte arbejdet for hånd.

Jeg kan være den fleksible ressource til din hest – hvadend det er under ferier, under et genoptræningsforløb eller som fast ekstra ressource fx et antal timer om ugen. Alt sammen i din hests vante rammer. 

Jeg samarbejder meget gerne med din underviser, din dyrlæge, kiropraktor, tandlæge, osv., så vi i fællesskab arbejder i samme retning for jer som equipage.

Priser afhænger af den konkrete aftale. Kontakt mig for en snak om dit behov.

Bomtræning kan bidrage til både balance, smidighed, styrke og koordination.