Ny hest hos horsehappiness.dk – Særligt for det 1. besøg

Når jeg besøger din hest og dig første gang, opretter jeg journal på hesten. Udover alder, race, osv. vil jeg stille dig en række spørgsmål, såsom hvordan hesten bliver brugt (spring, skovtur, hygge, dressur…), hvor ofte den motioneres og af hvor mange, foldstruktur, hvor meget den er på fold, osv.

Jeg spørger også til hestens sygehistorik, ligesom jeg hører dig om eventuelle udfordringer i ridningen samt eventuelle adfærdsændringer hos hesten den seneste tid. Alt dette for at få et nuanceret billede af hesten, dens dagligdag, dens historik og jeres samspil.

Det er bl.a. disse indledende og vigtige manøvrer, der gør, at det 1. besøg er lidt længere (op til 90 minutter) og koster lidt mere end de efterfølgende besøg (jf. fanen priser).

Ved eventuelle efterfølgende besøg skriver jeg videre i hestens journal. Journalen er et værktøj, der hjælper mig til at sikre kontinuitet i terapien, og at vi ved, hvad der er blevet arbejdet på hvornår og hvorfor.